NEW COLOUR! 🍁🍂


Här blev resultatet av kvällens färgning! Färgade bort det ljusa i topparna och det blev lite mörkare samtidigt! Lite höstigt :) måste även klippa mig men det blir en annan gång.

Söndag 130922

Har hunnit med mycket nu på eftermiddagen, online shoppat lite, gjort matlåda inför imorgon, städat rummet och börjat läsa i en bok jag köpte igår! 

Har hört att den ska vara riktigt bra, nämligen femtio nyanser av honom! Har redan fasnat så det kommer nog inte ta lång tid innan jag är på jakt efter den andra i serien! :)




NEW IN - THE URBAN PROJECT.

Helt förälskad i mina nya stövlar från The urban Project! 
Tycker dom är snyggare än primeboots som alla ska ha nu! Plus att dessa är mycket billigare! 1600 kostade dessa och är från scorett.




Ingen söndagsångest.

Förstår inte varför alla tycker så illa om söndagar! Bara för att det är slutet av veckan och helgen betyder det inte att man ska ha ångest!

Det börjar ju en ny vecka imorgon och nya roligheter kommer fram! 

Gör något som ni tycker är kul istället för att hänga läpp! 
Idag har jag varit med jessica, vi kollade film, och sedan fick jag för mig att jag skulle baka igen! Cupcakes och hallongrottor! Tänkte att jag ska bjuda lite på jobbet imorgon! Dra upp måndagsstämningen lite :D 




😍💃🎶🎤


Fattar ni vad bra det här kommer att bli?! 


130921.


Åh kunde inte låta bli att köpa dessa skor idag när jag var på Bergvik med Jessica, va lite klyven först för dom är lite långa, och har aldrig haft så förut! Men när jag kom hem och testade dom igen så kunde jag faktiskt se mig själv i dom! 

Så snygga! Visar bättre bild sen! 

WANT THIS.






NEW IN - JFR


Denna ramlade ner i brevlådan i veckan. Från jfr.se och kostade runt  500 lappen!

After party.


Denna mirakelkräm från BED HEAD för håret borde ni testa! 
Tar ner det frissiga i håret, och man behöver inte använda mycket alls åt gången, så räcker länge! Kostade runt 200 lappen! 

NEW IN - HM

Glömt att visa lite shopping, köptes i helgen och i veckan! 





Eftersom min plånbok var med om en liten olycka för några helger sedan när jag var ute på krogen så var jag tvungen att köpa en ny! Gick och köpte en men den gick i sönder på en gång... Och hade tappat bort kvittot så kunde inte lämna tillbaka den! Så häromdagen hittade jag denna och den har inte gått i sönder än! :D 

Linnet och tröjorna köpte jag på HM! Tröjorna är väldigt sköna och framförallt snygga! 


Fredag 20 September.

20 september, det är snart oktober! Tycker det har gått så fruktansvärt fort dom här månaderna! Blir väl så när man gör samma sak varje dag på vardagarna, dom flyger ju förbi!

Nu fick jag ledigt torsdag och idag från jobbet då! Plus att jag fick förlängt på jobbet med! Så skönt :D






Nytt i bloggen.

Har fixat lite nytt i bloggen! Ny header osv, kabske blir lite roligare att blogga nu! Har tappat intresset och insprationen lite granna! 

Uppdaterar mer på min instagram så kika gärna in där! 
Michanjemo heter jag där! :)





Ledig dag = bakning!

Har inte bakat på flera månader så nu var det dags! Ska även åka iväg på ett litet "möte" senare ikväll! 






Tackar för torrshampo.

haha perfekta räddningen mot mitt hår idag när jag inte hann duscha innan jobbet! stannade lite väl länge i sängen framför pll, har nu sett allt som går och det är lite sorgligt, ska försöka få fram sista säsongen också! jisses vad bra det är alltså!

ska strax åka till jobbet, lite saker o fixa innan bara! resten av veckan är jag ledig, som det ser ut nu iallafall!




Godmorgon!

börjar 2 idag och har precis gått upp ur sängen! sitter nu och äter frukost i lugn och ro! eller ah har två hundar stirrandes på mig! men det får man ta ;)




Shrek the musical.

i fredags var jag och mamma på musikal efter jobbet! den var jättebra och väldigt mysig! :D

efter musikalen åkte jag till urban där sandra och några till var, vi förade och gick sedan till jaguar och dansade! det var en väldigt bra kväll!




Liseberg!

i söndags åkte jag, sandra, hennes syster sofie och hennes kompis elin mot Göteborg! Vi åkte vid 8 och tog sedan en frukost på vägen och sedan fortsatte vi resan!

vi hade en superkul dag och ni får den i bilder!














Bound to you.

Fick skjuss hem från jobbet idag av Robin! Och nu har jag precis städat klart på rummet! Har även hunnit med att rensa bland mina kläder! Haha känns som jag inte alls har så mycket kläder nu! Måste ut och shoppa haha ;) 







20130909.

Kom hem halv 1 inatt, så blev en tuff dag på jobbet! Sov endast 4 timmar! Men hade en väldigt kul dag på Liseberg igår, men berättar mer om det sen och visar bilder! 

Idag fyller mamma år så vi har ätit smörgåstårta och myst här hemma! Om en timma börjar idol och jag hade några planer på att jag skulle fixa lite saker på mitt rum idag efter jobbet! Städa l rensa kläder, men somnade på en gång när jag kom hem och sov i 3 timmar! Ikväll ska jag sova tidigt ;)







Gårdagen.

Hade en sån himla rolig utekväll igår med fina vänner! Träffade trevligt nytt folk också! Har tyvärr inga bilder från kvällen för jag är så sjukt dålig på att ta bilder när jag är ute!

Jag somnade halv sex inatt efter jag pratat med en väldigt fin person, och idag vaknade jag ungefär halv 2.... Inte alls sovit bort hela dagen!